VÆLG DIT CENTER ...

BESTIL EN GRATIS PRØVETIME

Ønsker du at prøve én af vore mange holdaktiviteter eller vores styrketræningsfaciliteter, har du mulighed for at få én gratis prøvetime i hvert af vores centre.

Man kan få en gratis prøvetime såfremt man ikke har haft en prøvetime eller været medlem af dit Studie ApS de sidste 6 måneder. Kontakt personalet for nærmere info.

Der er også mulighed for at tilkøbe sig en times træning til kr. 75

Du kan booke en prøvetime til hold ved henvendelse i receptionen eller telefonisk. Det er ikke muligt at booke en prøvetime via mail.

Prøvetime i Styrketræningsafdelingen

En prøvetime i styrketræningsafdelingen er uden instruktion og kun for personer med kendskab til træning. Det er ikke nødvendigt at bestille tid til en prøvetime uden instruktør i styrketræningsafdelingen. Du skal bare møde op med rene indendørs sko og træningstøj samt dit sygesikringsbevis og henvende dig i receptionen. Aldersgrænsen for at benytte vores styrketræningsfaciliteter er 15 år.

Prøvetime i holdafdelingen

Det er muligt at booke en plads til en prøvetime på et hold. Vi anbefaler at du booker dig til holdet i god tid, da der kan være venteliste. Du kan kun booke dig til prøvetimen via vores reception, enten ved personlig henvendelse eller telefonisk. Aldersgrænsen for at deltage på hold i vores holdafdeling er 15 år.

Ved en prøvetime til hold skal du fremmmøde dig i receptionen senest 10 minutter før planlagt holdstart for at du er sikret en plads på holdet. Ved plads på venteliste skal du i løbet af dagen sørge for at holde dig opdateret om du kommer med på holdet. Afmeldingsfristen på et hold er 1 time før planlagt holdstart, så kontakt os ca. 70 minutter før planlagt holdstart for at høre om du har fået plads på holdet.

Se vores udbud af hold under Holdtræning eller på vores online holdplan

Hold med under 2 fremmødte tdeltagere på planlagt tidspunkt for holdstart vil blive aflyst.

Du skal huske rene indendørssko for at kunne deltage på holdet

Det er muligt at leje spinningssko og boksehandsker i receptionen

Bliver du forhindret i at deltage på et allerede booket hold bedes du kontakte os hurtigst muligt.

 

Anti Doping Danmark
Berosættelse af medlemskab
Børn til træning
Gratis prøvetime
Feedback
Firmaaftaler
Forsikring
Leje af lokaler
Mere end træning - flere ydelser
Opsigelse af medlemskab
Personlig info og medlemskort
Regler hos dit Studie
Åbningstider og kontakt

Kontakt os.

Tlf. 60 154 811
info@ditstudie.dk
www.ditstudie.dk/skive

Find os.

dit Studie ApS
Marius Jensens Vej 4
7800 Skive