VÆLG DIT CENTER ...

BØRN TIL TRÆNING

Vi har ikke mulighed for at tilbyde børnepasning i dit Studie og har derfor opstillet nedenstående rammer for "børn til træning", så der ikke opstår misforståelse vedr. dette.

Vi gør opmærksom på at der er mulighed for at tage sit barn med i vores LOOP-centre, mens man træner (barnet må dog ikke selv træne med).

Som nybagt mor anbefaler vi at man har overstået sit 8 ugers check hos lægen inden man starter.

I dit studie er følgende gældende

Styrketræningsområdet begynder ved trappen. Af sikkerhedsmæssige årsager har børn og unge under 15 år ingen adgang i området. Spædbørn der ligger/sidder i lift er dog velkomne så længe de befinder sig i liften.

I receptionsområdet er der et lille børneområde udstyret med et lille bord, legesager og nogle puder. Her må børnene opholde sig imens forældrene træner. Det er selvfølgelig okay for barnet at hente sin forældre i styrketræningsområdet for derefter igen at forlade det. Ophold i børneområdet sker på eget ansvar og er uden opsyn. .

Det er ikke muligt at tage sit barn med til hold i holdafdelingen. Barnet er igen velkommen til at komme ind og hente forældrene hvis der er behov for det.

Anti Doping Danmark
Berosættelse af medlemskab
Børn til træning
Gratis prøvetime
Feedback
Firmaaftaler
Forsikring
Leje af lokaler
Mere end træning - flere ydelser
Opsigelse af medlemskab
Personlig info og medlemskort
Regler hos dit Studie
Åbningstider og kontakt

Kontakt os.

Tlf. 60 154 811
info@ditstudie.dk
www.ditstudie.dk/skive

Find os.

dit Studie ApS
Marius Jensens Vej 4
7800 Skive