VÆLG DIT CENTER ...

KOSTVEJLEDNING

Jeg tilbyder kostvejledninger, foredrag om kost og motivation til private samt institutioner.

Sundhed fylder enormt meget i vores samfund i dag, og markedet bugner af diverse slankekure og træningsmetoder, men sundhed bør ikke være noget, der udelukkende forbindes med dårlig samvittighed og urealistiske kropsidealer, men derimod noget hvor man kan opnå en tilfredshed og glæde ved sig selv og sin krop. Det kræver, at man tager ansvar for sin egen sundhed og finder ud af, hvad sundhed er netop for en selv.

Og det kan jeg hjælpe dig med!

Jeg tror ikke på fanatiske sultekure, men på at man skal fravælge det usunde, som man er i stand til at undvære og skære ned på det, man absolut ikke kan undvære – der skal være en sund balance i tingene således, at den kostvejledning du får hos mig, ikke blot bliver endnu en slankekur i rækken, men en varig livsstilsændring.

Jeg laver i samråd med dig en individuelt tilpasset kostplan, som kan vejlede dig til at leve dit liv i en sund balance.

Motivation er et nøgleord i forbindelse med et vægttabsforløb. Det er vigtigt, at du har motivationen til at yde den indsats, som en livsstilsændring kræver. Motivationen kan dog være svær at fastholde igennem længerevarende forløb, og her kan en kostvejleder være en god støtte.

Det er min fornemmeste opgave som Kostvejleder at skabe passende rammer og motivere dig til at finde nye og bedre strategier, der sikrer, at du når dit mål så effektivt som muligt.

Uanset hvor uoverkommelig din udfordring må forekomme, så har du faktisk allerede de ressourcer, der skal til, – du bruger dem bare ikke optimalt. Det hjælper jeg dig med at få lavet om på.

Min baggrund:

Jeg er eksamineret kostvejleder med ernæringsspeciale inden for børn og overvægt samt certificeret børneyogainstruktør.

Jeg har derudover en baggrund som uddannet lærer, hvor jeg har arbejdet både som folkeskole- og efterskolelærer. Sideløbende har jeg læst 3 pd- moduler inden for den pædagogiske psykologi.

Igennem mine uddannelser og jobs har jeg erhvervet mig en bred viden og erfaring med coachende samtaler og undervisning.

 

Kostvejledningsforløb og priser:

 

 

KROPSANALYSE Vejning + gennemgang og vejledning, ca. 30 min 300 kr.  
KLIPPEKORT KROPSANALYSE  5 x vejning + gennemgang og vejledning, ca. 30 min pr. gang 800 kr.      
MINI FORLØB  Konsultation ca. 1 time, Individuel kostplan, 1 opfølgningssamtale ca. 30 min, Kropsanalyse ved begge samtaler 1.200 kr.
MIDI FORLØB (Egner sig til dig, der ønsker et vægttab på 5 kg eller derunder) Konsultation ca. 1 time, Individuel kostplan udleveres, 2 opfølgningssamtaler ca. 30 min, Kropsanalyse ved alle samtaler 2100 kr.
MEDIUM FORLØB (Egner sig til dig, der ønsker et vægttab mellem 5-10 kg) Konsultation ca. 1 time, Individuel kostplan, 4 opfølgningsmøder ca. 30 min, Kropsanalyse ved alle samtaler, Mulighed for tilretning af kostplan, Mulighed for før- og efterbilleder, tilbud om sparring via e-mail 2600 kr.
MAXI FORLØB (Egner sig til dig, der ønsker et vægttab mellem 10-15 kg) Konsultation ca. 75 min, Individuel kostplan, 6 opfølgningssamtaler ca. 30 min, Kropsanalyse ved alle samtaler, mulighed for tilretning af kostplan, Tilbud om før- under- og efterbilleder, Tilbud om sparring via e-mail 3200 kr.
MAXI + FORLØB (Egner sig til dig, der ønsker et vægttab på 15 kg eller mere) Konsultation ca. 90 min, Individuel kostplan, 8 opfølgningssamtaler ca. 30 min., Kropsanalyse ved alle samtaler, mulighed for tilretning af kostplan, Tilbud om før-under-efterbilleder, Tilbud om sparring via e-mail 3800 kr.
EFTERFØLGENDE OPFØLGNINGER Ca. 30. min. 350 kr.

Samtaler foregår i: dit Studie, Skive på Marius Jensensvej 4, 7800 Skive. Der er også mulighed for samtaler over telefon.

Der kan betales kontant, via netbank eller med MobilePay. Betalingen sker ved den første samtale.

Om Ensundbalance.dk

 

Fysioterapeut
Kostvejledning v/Kristina Spanggaard

Kontakt os.

Tlf. 60 154 811
info@ditstudie.dk
www.ditstudie.dk/skive

Find os.

dit Studie ApS
Marius Jensens Vej 4
7800 Skive