VÆLG DIT CENTER ...

Spinning

Alm. Spinning:
Spinning eller cycling foregår indendørs på specialbyggede cykler, såkaldte bodybikes, og er holdtræning med musik, som motiverende faktor. Spinning er kredsløbstræning hvor du bestemmer selv, hvor hårdt det skal være, da du selv styrer din cykels belastning. På alle hold er cykelsko en nødvendighed. Skoene sikrer, at du ikke skrider ud af pedalerne, men kan bruge alle kræfter på at træde. Pedalsystemet der anvendes i dit Studie er af mærket LOOK.

Er du begynder er det vigtigt at du tilkendegiver dette overfor instruktøren som så kan hjælpe med cykelindstilling og kropsholdning før, under og efter timen.

I dit Studie har vi pulssystemet SUUNTO, hvor man kan følge sin træning på storskærmen. Har man sit eget bælte kan dette tilkobles vores system for 99,-. Det er kun SUUNTO ure der er kompatible med systemet og bælterne skal minimum være et M2 og med Dual coded.

Bælterne som kan lejes i receptionen for 10,- er standard indstillede, så vil du have det mest optimale resultat anbefaler vi at du køber dit eget. Skoene kan lejes i receptionen for 10,- pr. gang. Pris for både sko samt SUUNTO bælte 15,- pr. gang.

Spinning foregår udelukkende i dit Studie!

Spinning INTRO:
Køres periodevis og er en introduktion til spinning for nybegyndere. Timen er afsat til at lære cyklen at kende, finde de rette indstillinger o.l.

 

Tilbage til holdbeskrivelser

Booking af hold
Børn til træning
Faciliteter
Feedback
Forsikring
Holdbeskrivelser
Bodyrock
Bootcamp
Boxercise
Pilates
Spinning
ZUMBA®Fitness
YOGA
Masala Bhangra
Coretræning m/Bold
Bodytoning
Leje af holdsal
Oversigt over hold i dit Studie
Prøvetime til holdtræning
SUUNTO Pulssystem

Kontakt os.

Tlf. 60 154 811
info@ditstudie.dk
www.ditstudie.dk/skive

Find os.

dit Studie ApS
Marius Jensens Vej 4
7800 Skive