VÆLG DIT CENTER ...

Booking af hold

Tilmelding til holdtræning

For at deltage på vores hold, skal du huske at reservere plads på holdet. Dette gøres her på hjemmesiden eller på vores kundecomputer i centeret. Du kan også bruge vores app, Sport Solution Booking. Du finder dit medlemsnummer samt password på din medlemskontrakt eller ved at kontakte centeret. Tilmelding er muligt helt ind til holdstart såfremt der er ledige pladser på holdet. Der kan bookes 4 uger frem og man har et maksimumsantal af bookinger på 20.

Venteliste til holdtræning

Ved venteliste på et hold er det stadig muligt at tilmelde sig holdet. Vær opmærksom på at man kan afmelde sig et hold op til en time før planlagt holdstart, og at status på ventelisten ændrer sig løbende. Ved stadig plads på venteliste omkring 1 time før planlagt holdstart skal man tage stilling til om man ønsker at møde personligt op, og fremmøde sig for derefter at se om man får en plads på holdet eller om man ønsker at afmelde sig holdet. Ved plads på venteliste ved holdstart skal man stadig være fremmødt for at undgå at få en bøde.

Fremmøde til holdtræning

Såfremt man har booket sig til et hold, er man garanteret plads på holdet indtil 10 minutter før planlagt holdstart. Senest 10 minutter før skal man fremmøde sig til den bookede aktivitet ved at gå igennem indgangspartiet, eller på kundecomputerne i centeret. Kommer man under 10 minutter før planlagt holdstart, kan evt. fremmødte på venteliste have taget pladsen. Fremmøde er kun tilladt ved personligt fremmøde ved kundecomputeren i centeret. Fremmøde kan ikke ske telefonisk. Ved korrekt fremmøde kommer der en bon op af bonprinteren. Ved tvivl om korrekt fremmøde kontakt venligst receptionisterne i receptionen.

Afmelding af allerede booket hold

Bliver du forhindret i at deltage på et hold, skal du huske at afmelde dig. Dette foregår ligeledes via hjemmesiden eller på vores kundecomputer i centeret. Til- og afmelding af hold pr. telefon og mail er ikke muligt. Det er muligt at afmelde sig et hold op til 1 time før planlagt holdstart. Er der mindre en 1 time til planlagt holdstart, kan afmelding ikke finde sted - hverken online eller i centeret. Ønsker man ikke at få en bøde på 25,- er eneste mulighed at møde op i centeret og fremmøde sig.

Udeblivelse til allerede booket hold

Udeblivelse fra holdtræning koster 25,- hvis du har et løbende medlemskab, og 1 dag hvis du har et kontant medlemskab.

HUSK ALTID at afmelde dig hvis ikke du kan deltage i et allerede tilmeldt hold uanset om du er på venteliste eller ej.

Generelt indledes alle hold med 5-10 minutters opvarmning med formålet at forberede kroppen på fysisk aktivitet. Timen afsluttes typisk med stræk/afspænding. Holdene varer som hovedregel 60 min. medmindre andet er anført.

Booking af hold
Børn til træning
Faciliteter
Feedback
Forsikring
Holdbeskrivelser
Leje af holdsal
Oversigt over hold i dit Studie
Prøvetime til holdtræning
SUUNTO Pulssystem

Kontakt os.

Tlf. 60 154 811
info@ditstudie.dk
www.ditstudie.dk/skive

Find os.

dit Studie ApS
Marius Jensens Vej 4
7800 Skive